Το ιδανικό γάλα για τέλειο καφέ χορηγεί το μεγαλύτερο φεστιβάλ καφέ στην Ελλάδα.

NΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD

Από τις 24 έως τις 26  Σεπτεμβρίου, το ATHENS COFFEΕ FESTIVAL επιστρέφει στην Αθήνα. Οι λάτρεις και οι επαγγελματίες του καφέ θα γιορτάσουν το αγαπημένο τους ρόφημα. Το φεστιβάλ θα έχει πάνω από 40 περίπτερα, ώστε οι επισκέπτες να έχουν μία πλήρη εμπειρία και να κάνουν το δικό τους ταξίδι στις γεύσεις του καφέ. Το ΝΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD, το ιδανικό γάλα για τέλειο καφέ, είναι για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Μέγας Χορηγός του Φεστιβάλ, στηρίζοντάς το από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα.

 

Baristi και λάτρεις του καφέ θα μπορούν να ανακαλύψουν μυστικά και συμβουλές για το τέλειο ρόφημα στο περίπτερό μας, Νο 41. Μάθετε τις τέλειες συνταγές για cappuccino και cappuccino freddo,  συνδυάστε το σωστό γάλα για αφρόγαλα με την αγαπημένη σας ποικιλία καφέ και μάθετε όλα τα tips για να έχετε πάντα την τέλεια εμπειρία καφέ, με NΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD.

NΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD

Παράλληλα με το φεστιβάλ θα τρέξουν σεμινάρια, πρωταθλήματα καφέ, διαγωνισμοί με πλούσια δώρα, και πολλή μουσική. Την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, θα διεξαχθεί και το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AeroPress, ένα από τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα καφέ και ο Έλληνας νικητής θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην παγκόσμια διοργάνωση. Το Σάββατο και την Κυριακή, το live stage της Τεχνόπολης θα φιλοξενήσει από τις 19:30 μέχρι τις 21:00 τις 48 ώρες και τους Wedding Singers, ενώ το υπόλοιπο φεστιβάλ θα καλύπτεται από live dj με την παραγωγό του Hit 88,9, Κατερίνα Ψιμοπούλου.

 

Το NΟΥΝΟΥ BARISTA'S GOLD σε καλεί να γιορτάσουμε τον καφέ στην ετήσια γιορτή του, το ATHENS COFFEΕ FESTIVAL. Σας περιμένουμε!

Πού θα μας βρείτε

Βρείτε τον πιο κοντινό σας προμηθευτή
ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ DEMO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ